Etusivu    Palvelut     Autot
 

Enemmän kuin perinteinen taksikuljetus

 
Taksi Suvanto tarjoaa ammattitaitoista, luottamuksellista ja asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua - myös erityisryhmille. Taksi Suvannon tavoitteena on tyytyväinen asiakas ja pitkäaikainen asiakassuhde. Meillä onkin useita tilauskirja-asiakkaita.

Kalustomme mahdollistaa pyörätuolikuljetukset, ja autoissamme on myös pyörätuolit. Lisäksi käytössämme on korkealaatuinen Pensi Parensi -paari kiirettömiin kuljetuksiin. Hoidamme myös säännölliset ja pitkäkestoiset lasten terapiakuljetukset. Kuljetuksiin voi yleensä saada Kelan tuen. Autoissamme on alkolukot ja turvakamerat. 

Palvelemme ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, venäjäksi ja eestiksi. Tilaamalla kuljetuksen ennakkoon mahdollisimman ajoissa, voimme varmimmin huomioida kielitaitotoiveet.

Maksuvälineet

Takseissamme maksuvälineinä käyvät käteinen raha sekä kaikki yleisimmät kortit: suomalaiset pankkikortit, Visa, Mastercard, American Express, Visa-Electron, X-card sekä taksikortti.

Tilaa taksi

Soita silloin kuin Sinulle sopii! Vastaamme lähes aina, usein yölläkin. Ainakin soitamme takaisin mahdollisimman pian. Ota yhteyttä:

puh. 045 1345 435
(MB Vito 1 - 8 henkilölle)
puh. 050 5775 740 (VW Caddy Maxi 1 - 6 henkilölle)
palvelut@taksisuvanto.fi


Taksiemme numerot ovat 130 ja 135.

Olemme Suomen Taksiliiton, Suomen Esteettömät
ja Paaritaksit ry:n sekä Suomen Yrittäjien jäsenyritys. 

 
 

     Taksi SuvantoVerkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Kirjaudu
                          Sivukartta: